Opening vernieuwd Pluspunt in Etten-Leur

Op donderdag 14 juni openen Surplus en Woonstichting Etten-Leur (WEL) een vernieuwd Pluspunt aan de Valpoort in Etten-Leur. De heer T. Vaes, wethouder van de gemeente Etten-Leur, verricht de openingshandeling.

Surplus organiseert, samen met vrijwilligers en bewoners, activiteiten en ondersteuning in dit vernieuwde Pluspunt. Het Pluspunt is de laatste jaren gegroeid en de werkzaamheden zijn uitgebreid. Het resultaat is een vernieuwd Pluspunt met een nog breder aanbod.

Activiteiten en ondersteuning
Het Pluspunt is een ontmoetingspunt voor bewoners uit de wijk, zij kunnen hier deelnemen aan diverse activiteiten; van Jeu de Boules tot computerles en een zomerschool. Daarnaast geeft Surplus informatie en advies op een breed terrein van zorg en welzijn zodat bewoners zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

WenS
Het vernieuwde Pluspunt is eigendom van WEL. Surplus en WEL zetten zich actief in op het gebied van wonen, welzijn, zorg, comfort, kinderopvang en voorzieningen. Samen vormen zij het intensieve samenwerkingsverband WenS.

Publicatiedatum: 12 jun 2012

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg