Wijkzusters in Etten-Leur

Naast Judith den Boer werken sinds kort wijkzuster Nancy Hormann en Nency van de Kuinder in Etten-Leur. Inwoners kunnen bij hen terecht voor vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn.

Wijkzuster Judith den Boer

De wijkzusters hebben elk een eigen werkgebied. Bewoners uit het centrum van Etten-Leur kunnen terecht bij Judith den Boer. Per 1 september houdt zij elke woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur spreekuur in het Surplus Pluspunt aan de Valpoort 152.
Nancy Hormann werkt in wijken Sanderbanken, Baai, Keen en Schoenmakershoek.
Nency van de Kuinder helpt bewoners uit Grauwe Polder, Banakkers en Hoge Neer met hun vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Binnenkort starten ook Nancy en Nency met spreekuren.

Klant heeft de regie
Iedereen kan een beroep doen op de wijkzuster. Jong en oud. Een zorgindicatie of lidmaatschap is niet nodig. De klant heeft altijd de regie. De wijkzuster kijkt eerst wat hij of zij nog zelf kan en wil doen, en wat zijn of haar omgeving kan en wil doen. Hij of zij kent de mensen in de wijk en de lokale welzijnsvoorzieningen, is de spil in de wijk en is hierdoor in staat snel te bemiddelen en de juiste instanties in te schakelen.

De wijkzusters zijn te bereiken via telefoonnummer: 0165 54 66 13 (24 uur per dag). 

Regionale Kruisvereniging West-Brabant afdeling Etten-Leur/Zundert
De wijkzuster is een initiatief van de Regionale Kruisvereniging West-Brabant die ook een afdeling in Etten-Leur en Zundert heeft. Surplus voert het initiatief uit. Dit gebeurt in overleg met de Huisartsenkring West-Brabant en onder de regie van de Kruisvereniging. Woonstichting Etten-Leur ondersteunt de wijkzuster van harte.

Meer informatie over de wijkzuster

Publicatiedatum: 29 aug 2012

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg