Opening belevingstuin Antonius Abt in Terheijden

Op zaterdag 8 december vindt van 11.00 tot 12.00 uur de feestelijke opening van de belevingstuin van Woonzorgcentrum Antonius Abt plaats. Inwoners uit Terheijden zijn van harte welkom om de feestelijke opening bij te wonen.

De heer Maranus, lid raad van bestuur Surplus, verricht de openingshandeling.

Voor cliënten en bewoners
De belevingstuin is gesitueerd in het park achter het Antonius Abt, en is toegankelijk voor alle cliënten en bezoekers van het Antonius Abt. Zij kunnen er wandelen, geuren ruiken, kleuren waarnemen en proeven van kruiden en groenten. Daarnaast zijn er kippen en konijnen in de tuin aanwezig en worden er beelden van kunstenares Corry Rommens tentoongesteld.

De belevingstuin zal regelmatig opengesteld worden voor verenigingen uit Terheijden, maar ook voor gezamenlijke activiteiten met en voor de bewoners uit Terheijden. 

Informatiemarkt Zorg dichtbij in uw buurt
Naast de opening van de belevingstuin wordt op 8 december de informatiemarkt Zorg dichtbij in uw buurt georganiseerd. De markt vindt van 10.00 tot 12.00 uur plaats in Woonzorgcentrum Antonius Abt in Terheijden en van 14.00 tot 16.00 uur in Woonzorgcentrum de Ganshoek in Lage Zwaluwe.

Publicatiedatum: 3 dec 2012

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg

Nieuws bij locatie(s):