Cursus omgaan met dementie

Surplus Zorg en HOOM organiseren komend voorjaar weer een cursus omgaan met dementie. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten en is bedoeld voor mantelzorgers en familieleden die nauw betrokken zijn bij de zorg voor een naaste met dementie.

Informatie en ontmoeting
De cursus omgaan met dementie geeft meer inzicht in de oorzaken en het verloop van dementie, het veranderde gedrag van de dementerende en de positie van de mantelzorger. Daarnaast krijgen mantelzorgers omgangsadviezen en geeft de cursus de mogelijkheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met andere mantelzorgers.

Cursusdata en tijden
Op dinsdag 12 maart vindt de eerste cursusbijeenkomst plaats. De overige cursusdata zijn: dinsdag 19 maart, dinsdag 26 maart, dinsdag 2 april, dinsdag 9 april en op dinsdag 7 mei. De bijeenkomsten vinden telkens plaats van 19.00 tot 21.00 uur.

Locatie
De cursus wordt georganiseerd in Pluspunt Serena, Zandberg 1, 4761 TW in Zevenbergen. Susan de Booij (Surplus Zorg) en Arjan Koreman (HOOM) leiden de cursus.

Meer informatie en aanmelding
Belangstellenden kunnen zich tot 4 maart voor de cursus aanmelden bij Susan de Booij (psycholoog Surplus Zorg) via 0168 35 05 28 of via s.debooij@surpluszorg.nl. Deelname is gratis.

Publicatiedatum: 11 feb 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg