Nieuwe wijkzusters in Roosendaal en Steenbergen

In gemeenten Roosendaal en Steenbergen zijn nieuwe wijkzusters gestart.

Wijkzusters in Roosendaal: Marion Koch, Geertje van Gaans, Ena van den Bergen en Judith Reuvers

Roosendaal
Wijkzuster Geertje van Gaans is met haar werkzaamheden gestart in Philipswijk in Roosendaal. Bewoners kunnen bij haar terecht met vragen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Inloopspreekuren
Wijkzuster Judith Reuvers, is gestart met het houden van inloopspreekuren in de wijk Westrand. Iedere dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur, kunnen bewoners bij haar terecht aan het Sint Lucasplein 3.
Ena van den Berge werkt in Burgerhout en omgeving. Elke dinsdag houdt zij inloopspreekuur van 13.30 tot 14.30 uur in Buurthuis Keijenburg, Keijenburg 70.
Marion Koch werkt in Wouw, Wouwse Plantage, Moerstraten en Heerle. Zij houdt elke dinsdag van 13.30 tot 14.30 uur inloopspreekuur aan de Bergsestraat 47 in Wouw.

Steenbergen en Dinteloord
Onlangs is wijkzuster Aafje Ober gestart in Steenbergen. Haar collega-wijkzuster Mariska Tukker werkt al langer in Dinteloord. Binnenkort starten zij met het houden van inloopspreekuren.

Voor iedereen
Iedereen kan bij de wijkzuster terecht, jong en oud. Zij werkt onafhankelijk, voor een afspraak is geen indicatie nodig en er geldt geen eigen bijdrage. De klant heeft altijd de regie. De wijkzuster kijkt wat de klant zelf wil en kan doen, en ook naar wat zijn of haar omgeving wil en kan doen.

De wijkzusters in West-Brabant zijn te bereiken via 0165 54 66 13.

Regionale Kruisvereniging West-Brabant
De wijkzuster is een initiatief van de Regionale Kruisvereniging West-Brabant. Surplus voert dit initiatief voor de Kruisvereniging uit en ontving hiervoor in 2012 het Keurmerk Cliëntgestuurde Wijkzuster. Dit keurmerk maakt duidelijk dat de cliënt daadwerkelijk de regie heeft in de zorg en ondersteuning.

Publicatiedatum: 25 feb 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg