Activiteiten NL Doet in De Zeven Schakels

Woonzorgcentrum De Zeven Schakels sluit op vrijdag 15 maart aan bij de landelijke vrijwilligersactie NL Doet. Alle cliënten kunnen die dag een voorjaarsbloemstuk maken. Het woonzorgcentrum is nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen ondersteunen bij het maken van de bloemstukken.

Mensen die graag bij andere activiteiten of uitjes willen ondersteunen zijn ook van harte welkom. Daarnaast wordt nog gezocht naar sponsoren die bloemen of andere materialen kunnen leveren.

Aanmelding
Vrijwilligers en sponsoren kunnen zich melden bij Jeroen Wouters via 0168 35 05 40 of via 06 10 74 69 31 of via j.wouters@surpluszorg.nl. Daarnaast kunnen belangstellenden hun naam en telefoonnummer doorgeven aan de receptie via 0168 35 05 00. Zij worden dan teruggebeld.

Over NL Doet
NL Doet is de grootste vrijwilligersactie die in ons land bestaat en wordt ondersteund door het Oranje-fonds. De actie stimuleert mensen om voor één dag vrijwilliger te zijn waardoor het mogelijk wordt om iets voor een ander te betekenen die dat goed kan gebruiken. Surplus Zorg organiseerde de afgelopen jaren dankzij NL Doet al verschillende plezierige activiteiten voor haar cliënten. Dit jaar is de actie ook weer aangemeld bij het Oranjefonds.

Publicatiedatum: 26 feb 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg