Doe Fit Dagen Serena succesvol

Op woensdag 13 maart gaf volksdansgroep Vrolijk en Kwiek de aftrap voor de Moerdijkse Doe Fit Dagen in Pluspunt Serena. De Doe fit Dagen vonden plaats op 13, 15 en 16 maart.

Volksdansgroep Vrolijk en Kwiek tijdens de Doe Fit Dagen in Pluspunt Serena Zevenbergen

Activiteiten en gezondheidstesten
Na zeven verschillende dansen uit onder andere Slovenië, Spanje en Portugal, danste de groep de laatste dans samen met een aantal bezoekers. Op woensdag stond het thema houding en beweging centraal. Naast het optreden van Vrolijk en Kwiek was er ook tijd om een balletje te gooien bij het Koersballen. Vrijdag 15 maart stond in het teken van valpreventie. Bezoekers konden zich laten testen op zaken die invloed hebben op vallen, zoals BMI en spierkracht. Op zaterdag 16 maart vonden activiteiten op het gebied van conditie plaats, zoals fietstesten.

Informatie
Naast de gratis gezondheidstesten en optredens konden bezoekers, samen met (klein)kinderen, eieren schilderen en waren er organisaties aanwezig om informatie te geven over onder meer; diabetes, speciale schoenen, hoortoestellen, maaltijden, alarmering, logopedie, fysiotherapie, hulpmiddelen en mantelzorg.

Publicatiedatum: 21 mrt 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg