Zaterdag 20 april: open dag De Zeven Schakels

Op zaterdag 20 april organiseert Surplus Zorg van 10.00 tot 15.00 uur een open dag in Woonzorgcentrum De Zeven Schakels. U bent van harte welkom.

De Zeven Schakels

Om 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur vinden rondleidingen plaats waarvoor u zich ter plaatse kunt inschrijven. Daarnaast worden in de Theaterzaal films vertoond over het woonzorgcentrum en is er een informatiemarkt in de centrale hal.

Over de Zeven Schakels
Woonzorgcentrum De Zeven Schakels bestaat uit zorgappartementen, kleinschalige woongroepen, een afdeling voor geriatrische revalidatie, hospice, dagverzorging en dagbehandeling. Op de begane grond bevinden zich algemene voorzieningen zoals een grote centrale hal, Brasserie De Zeven Heerlijkheden, receptie, internetcafé, prikpost, bibliotheek en kapsalon.

De paramedische dienst bevindt zich ook op de begane grond. Deze dienst bestaat uit de afdelingen fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek en logopedie. Op de eerste verdieping bevinden zich de Theaterzaal, religieuze ruimte en het Inspiratieplein. Behalve cliënten kunnen ook omwonenden in Zevenbergen gebruikmaken van de voorzieningen in het woonzorgcentrum.

Publicatiedatum: 11 apr 2013

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg