Feestelijke opening Pluspunt Klundert een groot succes!

Sinds 1 april 2014 opende Pluspunt Klundert haar deuren aan het Von Kropffplein 1 in Klundert. Om dit te vieren was er op woensdag 7 mei een feestelijke opening van 13.30 tot 15.30 uur.

Rayonmanager Thijs van der Feen overhandigt de sleutel symbolisch aan vrijwilligster Addie Verschuren

Sinds 1 april 2014 opende Pluspunt Klundert haar deuren aan het Von Kropffplein 1 in Klundert. Om dit te vieren was er op woensdag 7 mei een feestelijke opening van 13.30 tot 15.30 uur.

De opening trok veel bezoekers uit Klundert en omgeving. Onder het genot van een hapje en een drankje hebben de bezoekers meer informatie gekregen over wat het Pluspunt allemaal te bieden heeft. Er was een gratis proeverij van de maaltijden van Menu Surplus en er kon een ritje worden gemaakt op de duofiets. Brabantse Waard was aanwezig om meer informatie over de verbouw en nieuwbouw van de Mauritshof te vertellen. Het feestje werd muzikaal opgeluisterd door het huisorkest van organisatie Pauwer uit Bergen op Zoom. Om de opening officieel te bezegelen, vond er een symbolische sleuteloverdracht plaats tussen rayonmanager Thijs van der Feen en vrijwilligster Addie Verschuren.

Ontmoetingspunt
Pluspunt Klundert is een ontmoetingspunt voor alle inwoners van Klundert. Eerder bood de ontmoetingsruimte in woonzorgcentrum de Mauritshof hier ruimte voor. Om de bewoners van de aanleunflats, maar ook alle andere inwoners van Klundert een ruimte te bieden om samen te komen en activiteiten te ondernemen, is Pluspunt Klundert ontstaan. Er is volop ruimte binnen het Pluspunt voor nieuwe of bestaande initiatieven uit Klundert. Denk aan een vergaderruimte voor verenigingen, een ruimte voor hobbyclubs of een gezellig koffie-uurtje met buurtbewoners.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of loop eens binnen. Het Pluspunt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 15.00 uur, andere openingstijden in overleg.

Contactgegevens Pluspunt Klundert
Von Kropffplein 1
4791 HW Klundert
Telefoonnummer 0168 - 40 31 50

Publicatiedatum: 8 mei 2014

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Wonen, Surplus Groep