1-LOKET Digitale opening

Vanaf 1 april is de website van het 1-LOKET Moerdijk online. Het 1-LOKET is de toegangsdeur voor zowel vraag als aanbod in vrijwilligerswerk, vrijwilligersbeleid, vrijwilligersondersteuning, mantelzorg, mantelzorgondersteuning, welzijn, wonen en zorg.

Met dit initiatief wil de gemeente Moerdijk inwoners aanmoedigen om iets voor mede-inwoners te doen. Dat is een belangrijk speerpunt in alle ontwikkelingen in welzijn en zorg in Nederland. Via het 1-LOKET worden er verschillende manieren aangereikt om iets te betekenen voor de ander. Laagdrempelig, eenmalig of structureel, alles is mogelijk. Inwoners worden uitgenodigd om zelf rond te kijken op de website en met initiatieven te komen.

Om inwoners hierin aan te moedigen wordt aanstaande donderdag 2 april om 13.00 uur de website van het 1-LOKET Moerdijk voor het eerst publiekelijk getoond. Tijdens het spreekuur van de vrijwilligerscentrale in de hal van het gemeentehuis Moerdijk wordt bezoeker en geïnteresseerden de mogelijkheid geboden om de website van het 1-LOKET te bekijken en uitleg te krijgen. Ook kan er natuurlijk meteen gebruik worden gemaakt van de functionaliteiten van de website.

Iedereen is van harte uitgenodigd om donderdag 2 april vanaf 13.00 uur een kijkje te komen nemen en meteen gebruik te maken van het 1-LOKET.

Publicatiedatum: 1 apr 2015