Begeleiding

Soms heeft u wat extra hulp nodig om de dagelijkse dingen te organiseren. Deze hulp heeft u nodig omdat u lichamelijke conditie onvoldoende is om dit nog zelf te doen. Het kan ook zijn dat u vaker dan voorheen zaken vergeet. Deze vorm van hulp noemen we begeleiding. Met begeleiding zorgen we ervoor dat u zoveel mogelijk dingen zelf kunt blijven regelen en dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Gespecialiseerde begeleiding
Als u problemen heeft op het psychische vlak of in de relationele sfeer en het huishouden dreigt hierdoor te stagneren, dan biedt Surplus Zorg u begeleiding door gespecialiseerde verzorgenden. Wij bieden u huishoudelijke hulp en/of verzorging en helpen u weer grip te krijgen op uw dagelijkse huishouden.

Begeleiding aanvragen
Begeleidng wordt vergoed, hiervoor heeft u een zorgindicatie nodig. U kunt een indicatie aanvragen bij het Wmo loket van uw gemeente. U dient wel een eigen bijdrage te betalen. Voor meer informatie en hulp bij het aanvragen van een zorgindicatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice via T 076 208 22 00. U kunt ook het contactformulier invullen.