Wilt u langer thuis blijven wonen?

U wilt langer thuis blijven wonen, maar soms heeft u hier ondersteuning bij nodig. Onderstaande diensten kunnen hier een bijdrage aan leveren.

Thuiszorg
Zorg en ondersteuning door een bekend gezicht bij u thuis.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Hulp bij het huishouden

Huishoudelijke hulp houdt in dat u hulp krijgt bij uw huishouden. Een medewerker helpt u bij het schoonmaken van uw woning, het doen van het wasgoed of bij het doen van de boodschappen. Huishoudelijke hulp wordt veelal wekelijks aangeboden.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Thuisondersteuning Breda

Praktische hulp in de thuissituatie bij alles wat in het dagelijkse leven nodig is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Surplus behandelcentrum
Medewerkers die gespecialiseerd zijn in de ouderenzorg en bieden behandelingen op het gebied van fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, diëtetiek en psychologie.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding: Surplus Behandelcentrum

Revalidatiezorg

Het kan zijn dat u na een operatie hulp nodig heeft om te revalideren na bijvoorbeeld een beroerte (CVA) of knie- of heupoperatie. Op speciale revalidatieafdelingen in de woonzorgcentra van Surplus Zorg helpen wij u met revalideren, zodat u daarna weer zelfstandig verder kunt.

Personenalarmering
Een draadloze alarmknop die u als een ketting om uw hals of als een armband om uw pols kunt dragen. Gebeurt er iets met u, dan heeft u de mogelijkheid om hulp in te schakelen.

Mantelzorgondersteuning
Informatie, advies, voorlichting, (praktische) ondersteuning, begeleiding en deskundigheidbevordering.
Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Maaltijdenservice
Een verse, gezonde en gevarieerde maaltijd thuisbezorgd. Klik hier voor meer informatie en aanmelding.
Klik hier voor meer informatie

Wonen bij Surplus met zorg dichtbij
Bij de woonzorgcentra van Surplus vindt u zelfstandige woonappartementen. Deze worden verhuurd door verschillende woningcorporaties . Deze appartementen zijn geheel zelfstandige woonruimten. U beschikt over eigen voorzieningen zoals woonkamer, keuken, één of twee slaapkamers, badkamer en tuin of balkon.
Klik hier voor meer informatie

Zorg in de laatste levensfase
Palliatieve zorg is zorg voor mensen in de laatste levensfase. Surplus richt zich, door middel van behandeling, begeleiding en therapie, op het behalen van de hoogst mogelijke kwaliteit van leven. Hierbij gaan we altijd uit van uw wensen en behoeften. Ook bieden we ondersteuning aan naasten en mantelzorgers.
Klik hier voor meer informatie

Zorg aanvragen
U heeft zorg of begeleiding nodig heeft of u wilt wonen in één van onze woonzorgcentra. Neem contact op met één van onze medewerkers van klantenservice: 076 208 22 00. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en helpen u verder als er een indicatie of verwijzing van een andere instantie nodig mocht zijn. Uiteraard kunt u dit ook direct zelf regelen.
Klik hier voor meer informatie

Meer informatie of aanmelden?
Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor een dienst van Surplus? Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag via T 076 208 22 00. Of kijk op de website www.surplus.nl. U kunt ook het contactformulier invullen.

Publicatiedatum: 2 nov 2016