Meedenkbijeenkomst mantelzorgwaardering Moerdijk 2017

Zevenbergen, maart 2017

De gemeente Moerdijk en Surplus nodigen graag alle inwoners, zorgvragers, mantelzorgers, zorgaanbieders en adviesraden uit om mee te denken over de Mantelzorgwaardering 2017.

Wat is mantelzorgwaardering?
De gemeente Moerdijk erkent het grote belang van mantelzorgers en hun meerwaarde voor de zorgvragers.  In 2016 heeft de gemeente Moerdijk in samenwerking met Surplus maandactiviteiten en de Week van de Mantelzorg georganiseerd. Daarnaast ontvingen 1.060 mantelzorgers een cadeaubon ter waarde van € 35,- die te besteden is bij 31 plaatselijke ondernemers.

Mantelzorgwaardering 2017
Vanwege het succes in 2016 heeft gemeente Moerdijk besloten om ook dit jaar maandactiviteiten en  een Week van de Mantelzorg te gaan organiseren in samenwerking met Surplus. Daarnaast ontvangen de mantelzorgers wederom de cadeaubon ter waarde van € 35,- .

Wilt u hierin meedenken?
We zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om mee te denken over de invulling van de activiteiten, zowel voor de maandelijkse als voor de activiteiten in de week van de mantelzorg.
Vindt u het leuk om mee te denken en/of heeft u zelf al een goede idee? Dan zien we u heel graag!
• Datum:  Maandag 20 maart
• Tijd:  19.00 - 21.00 uur
• Adres: Theaterzaal in De Zeven Schakels, Kasteelweg 1, Zevenbergen. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. Iedereen is van harte welkom!

De eerste maandactiviteit is al gepland
Dit is een Muzikale Bingo onder de bezielende leiding van Paul Koeverman. Maandag 27 maart, aanvang 19.00 uur, Theaterzaal De Zeven Schakels, Zevenbergen.
Bent u mantelzorger van een zorgvrager in de gemeente Moerdijk? Dan bent u van harte welkom!

Op de hoogte blijven?
Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten van de mantelzorgwaardering? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief door een mail te sturen met de vermelding “nieuwsbrief” naar mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl

Publicatiedatum: 3 mrt 2017

Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep