Geriatrische revalidatie

Voor een deskundige behandeling, de juiste begeleiding en specifieke, persoonlijke zorg kunt u voortaan revalideren bij De MARQ. Surplus, Elisabeth en Avoord hebben deze organisatie opgericht om geriatrische revalidatie op de verschillende plaatsen in de regio te kunnen blijven bieden, de kwaliteit verder te verhogen en vernieuwingen te realiseren.

Bij de MARQ staat uw persoonlijk leven centraal in het revalidatieproces. Samen met u én uw naasten wordt er door een team van specialisten zoals verzorgenden, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, logopedisten en artsen, gewerkt aan het realiseren van individuele revalidatiedoelstellingen. Alles is erop gericht dat u weer zo zelfstandig mogelijk kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Revalidatie bij De MARQ is mogelijk op locaties in Zevenbergen, Breda en Etten-Leur. Ook voor poliklinische en ambulante geriatrische revalidatie bent u bij deze organisatie aan het juiste adres.

Kijk voor verdere informatie op www.deMARQ.nl of bel voor vragen maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur naar de klantenservice van De MARQ, telefoon 088-17 10 000.