Personenalarmering

Wilt u zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen? Dan is het belangrijk dat u zich veilig voelt en dat in geval van nood de juiste zorg en hulp geregeld wordt. Personenalarmering maakt dat er altijd iemand bereikbaar is in noodsituaties. Een veilig gevoel, niet alleen voor u, maar ook voor uw partner of familie.

Hoe werkt de personenalarmering?
• U meldt zich aan voor deze dienst. Hierbij geeft u contactpersonen op die in geval van nood kunnen worden opgeroepen en toegang hebben tot uw woning. Bijvoorbeeld een familielid of buurvrouw.
• U krijgt een alarmtoestel bij u in huis met een draadloze alarmknop die u als een ketting om uw hals of als een armband om uw pols kunt dragen.
• Gebeurt er iets met u, heeft u hulp nodig en kunt u zelf de telefoon niet bereiken? U drukt op de alarmknop en krijgt via uw alarmtoestel contact met een medewerker van de alarmcentrale. Deze medewerker kan op dat moment met u spreken.
• Bij de alarmcentrale verschijnen de noodzakelijke gegevens op het scherm, zodat één van de contactpersonen kan worden gewaarschuwd. Deze persoon komt zo snel mogelijk naar u toe om hulp te bieden.
 
Voor deze dienst werkt Surplus samen met FocusCura, leverancier van slimme zorginnovaties zoals toekomstbestendige alarmeringsapparatuur. FocusCura installeert de alarmeringsapparatuur en draagt zorg voor het onderhoud. Tevens verzorgt FocusCura de administratie en de incasso van het maandelijkse abonnement.

Vragen of aanmelden?
Wilt u zich aanmelden voor Personenalarmering, dan kunt u dit aanmeldformulier downloaden, invullen en opsturen naar het vermelde adres. Heeft u nog vragen of ondersteuning nodig bij het invullen, dan kunt u contact opnemen met de Klantenservice van Surplus: 076 - 208 22 00.

Bekijk hier het tarievenoverzicht van 2019.

Wijzigingen doorgeven?
Wilt u een wijziging van uw abonnement doorgeven, bijvoorbeeld een verhuizing of een beëindiging, dan kunt u bellen met FocusCura 030 – 692 70 50. Ook als u vragen heeft over het apparaat kunt u met dit nummer bellen.

Veilige sleutelkluis
Wilt u naast alarmering ook een veilige sleutelkluis aanvragen? Dit kan ook via bovenstaand aanmeldformulier. Voor meer informatie over de veilige sleutelkluis klik hier.

Klantenservice Surplus
T 076 - 208 22 00 bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur
E klantenservice@surplus.nl