De Donk

Locatie De Donk

Locatie De Donk is gelegen aan de Slotlaan, in de kern van Ulvenhout, nabij de winkelstraat met diverse specialiteitenwinkels, een supermarkt, horecagelegenheden en de kerk. Op wandelafstand liggen het mooie Markdal, de bossen van Ulvenhout en sociaal-cultureel centrum ‘De Pekhoeve’. De Donk heeft een gemoedelijk, dorps karakter en een regiofunctie voor Ulvenhout en de omliggende plaatsen.

Wonen

Deze locatie bestaat uit 58 verpleeghuisplaatsen, twee zorghotelkamers en 20 luxe appartementen. De appartementen bestaan uit een woonslaapkamer (eenpersoons 48m², tweepersoons 56 m²) met een keukenblok en een grote aparte sanitaire ruimte (douche, wastafel en toilet). Daarnaast vindt u bij De Donk nog een aantal aanleun- en seniorenwoningen. Deze woningen worden verhuurd door woningbouwvereniging Laurentius.

Welzijn

De Donk beschikt over een aantal recreatieruimtes, zoals Het Binnenhof, waar diverse activiteiten als muziek- of spelmiddagen, handwerken of bloemschikken worden georganiseerd. Het is ook mogelijk een individuele activiteit met de activiteitenbegeleiding te ondernemen. Daarnaast beschikt De Donk over verschillende vergader- en kantoorruimtes.
Rondom Elisabeth De Donk kunt u in de verschillende tuinen heerlijk genieten van de zon of de schaduw. Het Binnenhof is 7 dagen in de week geopend tussen 9.00 en 17.00 uur. Het restaurant in Het Binnenhof is dagelijks geopend, ook in het weekend van 11.45 tot 13.30 uur.
Als cliënt van De Donk kunt u gebruik maken van de diensten die de fysiotherapeut, diëtiste, pedicure en pastor of geestelijk verzorger op deze locatie bieden. De Donk is gelegen naast een ruime openbare (gratis) parkeerplaats, maar heeft ook een eigen parkeerruimte. Een bushalte vindt u op 200 meter afstand.


Voor buurtbewoners

Elisabeth De Donk is gelegen in de kern van Ulvenhout, nabij de hoofdstraat met diverse winkels, horeca/terrassen en de kerk. De locatie heeft een gemoedelijk dorpskarakter en een regiofunctie voor Ulvenhout en de omliggende dorpen. Op de locatie worden diverse activiteiten en diensten aangeboden. Om de buurtbewoners de mogelijkheid te bieden om andere mensen te ontmoeten en om deel te nemen aan activiteiten is het ontmoetingsplein geïntroduceerd. Het ontmoetingsplein biedt activiteiten en diensten aan voor zowel bewoners als buurtbewoners. Voor deelname aan het ontmoetingsplein heeft u geen indicatie nodig. Het is ook mogelijk om door een WMO-beschikking aan het ontmoetingsplein deel te nemen.

Er worden wekelijkse en maandelijkse activiteiten georganiseerd op de locatie De Donk. Enkele voorbeelden van activiteiten zijn: Bingo, Meer bewegen voor ouderen, handwerken, Hollandse spelen en Jeu des Boules. Tevens worden er diensten aangeboden, zoals een kapsalon en pedicure. Er worden ook bijzondere activiteiten georganiseerd in samenwerking met De Zonnebloem Ulvenhout, deze kunt u vinden in de activiteitenagenda van De Zonnebloem.

Dagelijks is het restaurant in Het Binnenhof geopend. U kunt hier terecht voor een drankje en maaltijd. Tussen 12.00 en 13.00 uur heeft u de mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen en tussen 17.00 en 18.00 kunt u een broodmaaltijd nuttigen. Daarnaast vinden er een aantal keer per jaar themadiners plaats.

Bij de receptie van Elisabeth De Donk treft u een wijkinformatiepunt. Hier kunt u terecht met al uw vragen over Wonen, Welzijn en Zorg. Tevens is hier het haal- en brengpunt van bibliotheek Breda gesitueerd. De medewerkers van het wijkinformatiepunt helpen u graag met het zoeken naar de informatie die u nodig heeft en/of verwijzen u door indien nodig.

Bezoekadres
Slotlaan 15
4851 EA Ulvenhout

Auto en fiets
Er is beperkte parkeergelegenheid op het parkeerterrein aan de voorzijde van het woonzorgcentrum voor de auto.
Voor de fiets is er voldoende ruimte naast de hoofdingang van het woonzorgcentrum.

Openbaar vervoer
Op 2 minuten lopen van de Donk  ligt de bushalte “Dorpsplein” deze is bereikbaar met buslijn 132
Raadpleeg http://www.9292ov.nl voor een actueel reisadvies met het openbaar vervoerNieuws van deze locatie
Contact

Bezoekadres:
Slotlaan 15
4851 EA Ulvenhout

Toon op kaart

Tel: 076 563 11 00
Fax: 076 560 19 33
E-mail


Extra informatie