Oplossing voor woningtoegang

Ontvangt u thuiszorg van Surplus, maar bent u niet in staat om zelf de deur open te doen voor de zorgverlener? Of heeft u naast personenalarmering ook een sleuteloplossing nodig?

Er zijn momenteel enkele dienstverleners op de markt die kunnen voorzien in een veilige oplossing voor het beheer van uw huissleutel, waarbij u zelf de verantwoordelijkheid en zeggenschap over uw huissleutel behoudt.  Surplus heeft een samenwerking met FocusCura. FocusCura heeft cKey Pin, een veilige en voordelige sleutelkluis. Daarnaast bieden ze ook cKey Pin Plus aan, een sleutelkluis die voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW). Klik voor het aanmeldformulier

Ook zorgt FocusCura voor deugdelijke montage, onderhoud en demontage van deze sleutelkluis. FocusCura biedt cKey Pin aan in de vorm van een abonnement, met daarnaast een tarief voor installatie en voor demontage.

Voor meer informatie over cKey Pin, cKey Pin Plus of het aanvragen hiervan klik hier.  

Korting
Wanneer u gelijktijdig personenalarmering én cKey Pin aanvraagt bij FocusCura, dan ontvangt u een korting op de installatiekosten. Wilt u zowel personenalarmering als cKey Pin aanvragen, klik dan hier.

Woont u in een wooncomplex (huur) met een centrale toegangsdeur, neem dan eerst contact op met de Klantenservice van Surplus,  in verband met eventuele gemaakte afspraken met de verhuurder over de plaats van het sleutelkluisje.

Klantenservice Surplus
T 076 - 208 22 00 bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.
E klantenservice@surplus.nl

           
cKey Pin, FocusCura
cKey Pin Plus, FocusCura