Ganshoek

Midden in Lage Zwaluwe vindt u de Ganshoek. Het is een centrum waar mensen met een lichte tot zware en complexe zorgvraag samen kunnen wonen in gezellige appartementen en aanleunwoningen. Heeft u na een operatie tijdelijk meer zorg nodig? Dan kunt u tijdelijk verblijven in de Ganshoek. Ook bieden wij dagverzorging. De Ganshoek bevindt zich in de lokale plattelandsomgeving en kenmerkt zich door een rustig karakter.

Locatie Ganshoek

Appartementen
De appartementen in de Ganshoek beschikken over eigen voorzieningen zoals een kamer met open keuken en een badkamer voorzien van douche en toilet. In de Ganshoek heeft u privacy en woont u in uw eigen woning. Daarnaast is zorg en ondersteuning altijd dichtbij. Samen met u bepalen we hoe deze zorg eruit ziet. Uw wensen en behoeften staan altijd centraal.

Ook wanneer u meer of complexere zorg nodig heeft, kunt u wonen in een appartement in de Ganshoek. U blijft wonen in uw vertrouwde omgeving met de mensen die u goed kent in de buurt. De veiligheid van goede zorg is altijd dichtbij; u wordt behandeld door onze specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast staat er altijd een team van specialisten voor u klaar, dit team bestaat onder andere uit: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten.

Aanleunwoningen
De aanleunwoningen in de Ganshoek zijn zelfstandige woonruimten. Deze ruime woningen beschikken over eigen voorzieningen zoals hal, woonkamer, keuken met apparatuur, badkamer voorzien van toilet en een balkon of tuin.
Hoewel een aanleunwoning een zelfstandige woonruimte is, bent u in geval van acute nood 24 uur per dag verzekerd van eerste hulp. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de voorzieningen van de Ganshoek.

Dagverzorging en dagbehandeling
Woont u zelfstandig thuis maar merkt u dat u iets meer ondersteuning kunt gebruiken dan thuiszorg en mantelzorgers kunnen bieden? Dan kunt u gebruik maken van de dagverzorging in woonzorgcentrum de Ganshoek. U kunt hier meerdere dagen per week samenkomen met andere ouderen. Er worden diverse activiteiten aangeboden die variëren van gezelschapsspellen en kaarten tot handwerken en koken.

Nieuwbouw
In 2017 is begonnen met de nieuwbouw van Ganshoek. Door middel van een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent Ganshoek. De nieuwe Ganshoek is vertrouwd wonen in een rustige, groene omgeving in Lage Zwaluwe met de juiste zorg, ondersteuning en ontspanning. De nieuwbouw wordt mogelijk gemaakt door Stichting Welzijn & Ondersteuning (SWO), Woonvizier, Surplus, Gemeente Drimmelen en bouwbedrijf Remmers.

Nieuwsbrief 1 - december 2017

Nieuwsbrief 2 - februari 2018


 Nieuws van deze locatie

Contact

Bezoekadres:
Ganshoeksingel 60
4926 CN Lage Zwaluwe

Toon op kaart

Tel: 0168 48 26 55
Fax: 0168 48 34 93
E-mail