Amphia Langendijk (De Brug)

Het kan zijn dat u na een operatie hulp nodig heeft om bijvoorbeeld uw knie of heup weer goed te kunnen gebruiken. Op revalidatieafdeling de Brug helpen wij u revalideren, zodat u na de opname weer zelfstandig verder kunt. Samen met u stellen we een revalidatieprogramma op. Verschillende specialisten, zoals fysiotherapeuten en ergotherapeuten, kunnen bij uw revalidatie betrokken worden.

Locatie Amphia Langendijk (De Brug)

Afdeling de Brug is gevestigd in het Amphia ziekenhuis (locatie Langendijk) in Breda en is een onderdeel van woonzorgcentrum De Zeven Schakels.

Woonomgeving
De revalidatieafdeling ‘de Brug’ in het Amphia Ziekenhuis beschikt over verschillende gezamenlijke huiskamers. Overdag kunt u hier verblijven met medecliënten. De huiskamers zijn gezellig ingericht in een huiselijke sfeer. U kunt hier onder andere televisie kijken of een gezelschapsspel spelen.
Daarnaast kunt u een televisie en/of een telefoon huren. U kunt met een hoofdtelefoon televisie kijken op uw eigen kamer. De slaapkamer deelt u met maximaal drie medecliënten. Bij elke slaapkamer hoort een badkamer.

Bezoektijden:
10.00 - 11.30 uur
14.00 - 16.30 uur
18.30 - 20.00 uurNieuws van deze locatie

Contact

Bezoekadres:
Langendijk 75
4819 EV Breda

Toon op kaart

Tel: 076 595 25 57
E-mail
Website