Sint Martinus

Sint Martinus is een woonzorgcentrum in het centrum van Zevenbergschen Hoek en biedt zorg in appartementen. U kunt tijdelijk verblijven in Sint Martinus, bijvoorbeeld als u na een operatie tijdelijk meer zorg en ondersteuning nodig heeft. Ook is verpleeghuiszorg mogelijk. Daarnaast kunt u hier wonen in een zelfstandige aanleunwoning. U kunt gebruikmaken van diverse voorzieningen zoals een pedicure en een kapper. Sint Martinus is een centrum waar mensen samenkomen voor ontspanning. U kunt hier bijvoorbeeld kaarten, biljarten en creatief bezig zijn. Een team van enthousiaste vrijwilligers begeleidt bij het gezamenlijk koffie en thee drinken, gezamenlijk eten en biedt activiteitenondersteuning. De kleinschaligheid van Sint Martinus wordt door onze cliënten en medewerkers als bijzonder ervaren. Zij geven aan dat er sprake is van een huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht voor elkaar. In 2009 is Sint Martinus beoordeeld als vijfde beste verzorgingshuis van Nederland.

Locatie Sint Martinus

Appartementen
De appartementen in Sint Martinus beschikken over eigen voorzieningen zoals een kamer met open keuken en een badkamer voorzien van douche en toilet. In Sint Martinus heeft u privacy, uw eigen plek met uw eigen vertrouwde meubilair om u heen. Tegelijkertijd is de veiligheid van zorg altijd dichtbij.

Wanneer u meer of complexere zorg nodig heeft, kunt u wonen in een appartement in Sint Martinus blijven wonen. Wij bieden u dan verpleeghuiszorg. U blijft wonen in uw vertrouwde omgeving met de mensen die u goed kent in de buurt. De veiligheid van goede zorg is altijd dichtbij; u wordt behandeld door onze specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast staat er altijd een team van specialisten voor u klaar, dit team bestaat onder andere uit: fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten.

Aanleunwoningen
De aanleunwoningen in Sint Martinus zijn zelfstandige woonruimten. Deze ruime woningen beschikken over eigen voorzieningen zoals hal, woonkamer, keuken met apparatuur, badkamer voorzien van toilet en een balkon of tuin.
Hoewel een aanleunwoning een zelfstandige woonruimte is, bent u in geval van acute nood 24 uur per dag verzekerd van eerste hulp. Hiervoor is een zorgabonnement samengesteld. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de voorzieningen van Sint Martinus zoals de kapper en de restaurantfunctie en kunt u deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd.

Bereikbaarheid
Auto en fiets
Er is beperkte parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het woonzorgcentrum voor auto en fiets.

Openbaar vervoer
Op 1 minuut lopen van St. Martinus ligt de bushalte “Plein 1940” deze is bereikbaar met de buslijnen 218 en 618
Raadpleeg http://www.9292ov.nl voor een actueel reisadvies met het openbaar vervoer.Nieuws van deze locatie

Contact

Bezoekadres:
Hoofdstraat 2
4765 CE Zevenbergschen Hoek

Toon op kaart

Tel: 0168 45 25 52
Fax: 0168 45 26 12
E-mail