Mauritshof

De Mauritshof in Klundert is een eigentijds wooncomplex voorzien van 53 nieuwe huurappartementen verhuurd door Woonkwartier en beschikt over drie woongroepen van Surplus.

Locatie Mauritshof

Naast de 53 appartementen waar u prettig en zelfstandig kunt wonen, beschikt de nieuwe Mauritshof ook over drie woongroepen. In totaal zijn er 24 kamers beschikbaar, die zijn onderverdeeld in drie woongroepen. Deze kamers zijn geschikt voor mensen met een intensieve zorgvraag, bijvoorbeeld ten gevolge van dementie.

Woongroepen in de Mauritshof
'Is zelfstandig thuis wonen niet meer mogelijk en heeft u 24 uur per dag begeleiding of zorg nodig?' dan is een kamer in een woongroep van de Mauritshof een veilige en passende oplossing voor u. Om in aanmerking te komen voor een kamer in een woongroep dient u te beschikken over een WLZ (wet langdurige zorg) indicatie. In een woongroep wonen maximaal acht bewoners. Door deze kleinschaligheid kunnen we goed inspelen op uw wensen en gewoontes. Surplus vindt het belangrijk een vertrouwde woonsituatie te creëren die lijkt op het dagelijks leven in een normale thuissituatie.                               
 
Regisseurs van de woongroepen
De familiecontactpersoon is er speciaal voor u en uw familie en/of naasten. Regelmatig worden uw wensen in kaart gebracht. Zeven dagen per week is er een regisseur aanwezig binnen de woongroepen van de Mauritshof. Zij vormen het dagelijkse aanspreekpunt op de woongroepen. 

Huis van de wijk; een centrale ontmoetingsplek
Op de begane grond van Mauritshof treft u het 'Huis van de Wijk' aan, een centrale plek in de wijk waar bewoners, vrijwilligers, professionals en organisaties bij elkaar komen.

Het ‘Huis van de Wijk’ is een centrale plek in de wijk  waar jong en oud elkaar ontmoeten, van waaruit activiteiten worden georganiseerd en waar men terecht kan voor informatie, advies of hulpvragen aan professionals, zoals de wijkagent of de wijkzuster.

Verbinding
Het ‘Huis van de Wijk’ verbindt bewoners, vrijwilligers, professionals en maatschappelijke organisaties die elkaar verder kunnen helpen. Het is een plek in de buurt om elkaar te ontmoeten, om iets te leren van een ander, om hulp te vragen of te bieden en om samen initiatieven te ontwikkelen die de leefbaarheid in de wijk kunnen stimuleren. Een plek waar jong en oud zich thuis voelen. Het idee van het ‘Huis van de Wijk’ is ontstaan aan de gebiedstafels en is door de gemeente en Surplus verder uitgewerkt, waarbij aangesloten wordt bij bestaande samenwerkingsverbanden.

Aanmelding
Wilt u meer informatie? Of wilt u zich aanmelden voor een kamer binnen een woongroep? Neem dan contact op met de klantenservice van Surplus via T 0168 - 33 18 26 of via E klantenservice@surplusgroep.nl

Bereikbaarheid
Auto en fiets
Er is voldoende parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen aan de voorzijde en achterzijde van het woonzorgcentrum voor auto en fiets.

Openbaar vervoer
Op 6 minuten lopen van De Mauritshof ligt de bushalte “Oranjestraat” deze is bereikbaar met de buslijnen 117, 617 en 210. Raadpleeg http://www.9292ov.nl voor een actueel reisadvies met het openbaar vervoer.

Meer informatie

Film 1

Film 2

Film 3

Bouwkrant 1

Bouwkrant 2

Bouwkrant 3

Bouwkrant 4Nieuws van deze locatie

Contact

Bezoekadres:
Prins Willemstraat 2
4791 JR Klundert

Toon op kaart

Tel: 0168 40 77 50
E-mail