Thuiszorg

Thuis wonen zonder zorgen

Thuiszorg

U woont zelfstandig thuis maar u merkt dat de dagelijkse handelingen niet meer zo gemakkelijk gaan. Het is dan fijn om hulp te krijgen bij bijvoorbeeld het huishouden of bij het wassen en aankleden. Surplus Zorg biedt deze ondersteuning bij u thuis, zodat u gewoon zelfstandig in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Wij kijken samen met u welke zorg het beste bij u past.

Wij vinden het belangrijk met kleine vaste teams te werken. Dat betekent dat u zo vaak mogelijk zorg ontvangt van vaste medewerkers. Altijd een bekend gezicht bij u thuis!

Mogelijkheden
Surplus Zorg biedt meer dan alleen hulp in het huishouden en hulp bij uw persoonlijke verzorging. Wordt u bijvoorbeeld geopereerd en heeft u na uw opname in het ziekenhuis tijdelijk wat meer ondersteuning nodig? U kunt dan verpleegkundige hulp krijgen. In geval van bijvoorbeeld ziekte of een botbreuk leveren wij acute thuiszorg en kunnen we nachtzorg voor u inzetten. Daarnaast bieden wij ook een maaltijdservice en personenalarmering, zodat er altijd iemand bereikbaar is in noodsituaties.

Thuiszorg aanvragen
Als u zorg thuis nodig heeft kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de klantenservice. Zij geven u graag meer informatie en helpen u bij het regelen van de thuiszorg.
Voor begeleiding thuis heeft u een zorgindicatie nodig. U kunt een indicatie aanvragen bij het Wmo loket van uw gemeente. U dient wel een eigen bijdrage te betalen. Ongeacht welke zorg thuis nodig is kunt u deze  zorg in natura of zorg via een persoonsgebonden budget ontvangen. Ook zonder zorgindicatie kunt u thuiszorg aanvragen, u kunt dan zelf zorg inkopen.

Klantenservice Surplus
Onze medewerkers van de klantenservice geven u graag meer informatie en helpen u bij het aanvragen van een zorgindicatie. Als u dat wenst kunnen wij de zorg helemaal voor u regelen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Surplus via T 076 208 22 00. U kunt ook het contactformulier invullen.