Verzorging en verpleging

Verzorging en verpleging

Verzorging en verpleging
Verzorging houdt in dat u hulp krijgt bij uw persoonlijke verzorging.
Een medewerker van Surplus Zorg helpt u bijvoorbeeld bij het opstaan, het aan- en uitkleden of bij het wassen.
Het kan zijn dat u ook (tijdelijk) verpleging nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u net bent geopereerd. Een medewerker van Surplus Zorg kan dan hulp bieden bij bijvoorbeeld wondverzorging of bij het geven van injecties.

Nachtzorg en slaap/waakdiensten
Wanneer opname eigenlijk noodzakelijk is, maar door omstandigheden nog niet kan, dan kunnen wij u intensiever helpen. Bijvoorbeeld in de vorm van nachtzorg en slaap/waakdiensten.

Verzorging, verpleging en nachtzorg aanvragen
Voor persoonlijke verzorging en verpleging bepaald de verpleegkundige van Surplus samen met u wat er in de thuissituatie nodig is Voor meer informatie en aanmelden voor  zorg  kunt u contact opnemen met onze klantenservice via T 076 208 22 00. U kunt ook het contactformulier invullen.

U bent in het bezit van een WLZ indicatie

Het kan zijn dat u ondanks de WLZ indicatie toch thuis uw zorg wilt ontvangen. Bijvoorbeeld ter overbrugging naar het woonzorgcentrum of als alternatief omdat u bij nader inzien toch nog geen gebruik wil maken van uw indicatie en liever thuis blijft. Hiervoor bestaan aparte regelingen. Om te weten welke voor uw van toepassing is kunt u contact opnemen met onze klantenservice via T 076 208 22 00.