Fysiotherapie

Voor klachten op het gebied van houding en beweging kunt u terecht bij de fysiotherapeut. De fysiotherapeuten van Surplus Zorg bieden u diverse behandelingen. We helpen u bij beperkingen die veroorzaakt worden door bijvoorbeeld chronische ziekte, verkeersongeluk, beroerte, reuma, dwarslaesie, hart- of longaandoeningen, chronische pijn of vermoeidheidsklachten. We stemmen de behandeling af op uw vraag en uw situatie. Het doel u is u zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

Fysiotherapie

Wat doet de fysiotherapeut?
De fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgt hij of zij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Ook behandelt de fysiotherapeut klachten die te maken hebben met de vochthuishouding van het lichaam, zoals zwellingen in voeten en benen. De fysiotherapeuten van Surplus Zorg zijn daarnaast gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen die bijvoorbeeld te maken hebben met complexe gezondheidsproblematiek.

Wordt fysiotherapie vergoed?
Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij een contract gesloten en kunnen we de nota’s direct indienen. Is dit niet het geval, dan krijgt u een nota die u zelf bij uw verzekeringsmaatschappij in kunt dienen. De vergoeding is afhankelijk van uw zorgverzekeraar.

Fysiotherapie aanvragen
In de meeste gevallen heeft u voor fysiotherapie geen verwijzing nodig van uw huisarts. U kunt zelf een afspraak maken met de fysiotherapeut van Surplus Zorg via de klantenservice: 076 208 22 00. In sommige gevallen heeft u toch een verwijzing nodig van uw huisarts. De medewerkers van onze klantenservice kunnen u hier alles over vertellen. U kunt ook het contactformulier invullen.

Folder fysiotherapie