Verenigingen en activiteiten

Of u nu zelfstandig thuis woont, of in één van onze woonzorgcentra, Surplus Zorg organiseert tal van activiteiten waaraan u kunt deelnemen.

deelnemers aan zitdansen

Woont u zelfstandig thuis en merkt u dat u iets meer ondersteuning kunt gebruiken en wilt u graag in contact komen met nieuwe mensen? Loop dan eens binnen bij onze pluspunten.
Hier kunt u samen met andere ouderen uit uw omgeving gezellig samen een kopje koffie drinken en een praatje maken. U kunt ook deelnemen aan diverse activiteiten die in de steunpunten georganiseerd worden zoals koken, gymmen of handwerken. Voor de activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Binnen de woonzorgcentra van Surplus Zorg in Zevenbergen bestaat een bruisend verenigingsleven en worden diverse activiteiten georganiseerd.
Afhankelijk van uw eigen wensen en belangstelling kunt u zich inschrijven voor een club of deelnemen aan activiteiten. Uiteraard is dat niet verplicht. Het aanbod van de clubs stemmen we af op uw wensen en behoeften. Er is dan ook van alles te doen. U kunt bijvoorbeeld wandelen, koken en bakken, zingen, schilderen, biljarten, of deelnemen aan gym of zitdansen. U kunt zelf uw eigen dagbestedingprogramma samenstellen. De activiteiten vinden ’s morgens, ’s middags, ’s avonds en in het weekeinde plaats. Verder organiseren we evenementen, zoals bingo, een muziekoptreden en een rolstoelavondvierdaagse.

Klik op de volgende link voor een overzicht van onze woonzorgcentra:  woonzorgcentra
Klik op de volgende link voor een overzicht van onze pluspunten:  pluspunten.

 

 

Terug naar vorige pagina