Werkzaamheden Woonzorgcentrum Zevenbergen

Op 28 maart vinden er twee grote activiteiten plaats op het bouwterrein van Woonzorgcentrum Zevenbergen. Er wordt een zogenaamde 700 ton kraan, de grootste kraan die bestaat in Nederland, geïnstalleerd. Daarnaast vindt er een groot transport plaats van vijf reusachtige balken. Deze balken gaan de constructie van het nieuw te bouwen bouwdeel dragen.

Grote kraan bij woonzorgcentrum Zevenbergen

Kraan
Op maandag 28 maart wordt een zware bouwkraan gebracht en opgebouwd op het bouwterrein bij het Woonzorgcentrum Zevenbergen. Het gaat om het zwaarste type kraan dat in Nederland bestaat, een zogenaamde 700 ton kraan (ter info; de huidige kraan op het bouwterrein is een 120 ton kraan). Deze 700 ton kraan is nodig om vijf balken van 21 meter te plaatsen.

Groot transport
De vijf balken worden ook op maandag 28 maart op het bouwterrein bij het Woonzorgcentrum Zevenbergen geleverd. Dit groot transport bestaat uit twee leveringen. De eerste levering van de balken is om 7.00 uur, de tweede levering staat gepland om 9.00 uur (dit is afhankelijk van de drukte op de weg tijdens de spits). Om het groot transport goed te laten verlopen worden twee vluchtheuvels bij de rotonde Doelstraat/Pastoor van Kessellaan geëgaliseerd.

Tijdens bovenstaande activiteiten blijven de Doelstraat en de Pastoor van Kessellaan in Zevenbergen bereikbaar. Er worden geen straten en/of parkeerplaatsen afgezet.

groot transport

Publicatiedatum: 24 mrt 2011

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg