In de Veste bestaat 25 jaar

Donderdag 30 juni bestaat steunpunt In de Veste in Willemstad 25 jaar. Op die dag in 1986 werd gestart met de bouw van dit steunpunt in Willemstad. In het kader van het 25-jarig bestaan worden er de hele week, van 27 juni tot en met 1 juli, diverse activiteiten georganiseerd voor bewoners, zorgcliënten, medewerkers en vrijwilligers.

In de Veste bestaat uit 25 woningen. Het steunpunt is er niet alleen voor de bewoners maar ook voor omwonenden in Willemstad. Zij kunnen binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Daarnaast wordt vanuit het steunpunt thuiszorg geboden, zoals verzorging en verpleging. Hierdoor kunnen ouderen die zorg nodig hebben toch in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Activiteiten
Op dinsdag 28 juni is er een feestdiner en wordt er een bingo georganiseerd. Woensdag 29 juni is er een brunch, een rollatorrace en een verrassingsoptreden. Donderdag 30 juni treedt het duo Ikke & Jij voor de bewoners op en vrijdag 1 juli is er een receptie voor genodigden, bewoners en vrijwilligers, met aansluitend een barbecue.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met In de Veste:
Telefoon: 0168 47 25 95

In de Veste
Kerkring 40
4797 AB Willemstad

Publicatiedatum: 23 jun 2011

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg

Nieuws bij locatie(s):