Zorgboerderij de Meeshoeve

Zorgboerderij de Meeshoeve in Oud Gastel biedt dagverzorging en dagbehandeling aan mensen die nog thuiswonen met psychogeriatrische problemen zoals dementie en Alzheimer. Daarnaast biedt de Meeshoeve dagbehandeling gaan mensen met de ziekte van Parkinson of Parkinsonisme.

Locatie Zorgboerderij de Meeshoeve

Bij de dagverzorging en dagbehandeling staan uw wensen en behoeften voorop. U kunt deelnemen aan diverse activiteiten zoals werken in de moestuin en het verzorgen van de dieren.

Behandeling
Behalve activiteiten vindt er ook behandeling plaats. U kunt behandeld worden door bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut of logopedist. In bepaalde gevallen werken we samen met een neuroloog of dementieconsulent.

Openingstijden en maaltijden
Zorgboerderij de Meeshoeve is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur. Tussen de middag krijgt u een warme maaltijd of een broodmaaltijd. U geeft zelf aan wat uw voorkeur heeft.

Zorgindicatie
Om in aanmerking te komen voor dagbehandeling en dagverzorging heeft u in veel gevallen een zorgindicatie nodig. Dagverzorging wordt dan vergoed door de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). U dient wel een inkomensafhankelijke eigen bijdrage te betalen. Ook zonder zorgindicatie kunt u dagverzorging aanvragen, u betaalt het dan zelf.

Meer informatie
Wilt u graag meer informatie over de dagbehandeling of dagverzorging op zorgboerderij de Meeshoeve? Neem dan contact op met de klantenservice van Surplus Zorg via T 0168 33 18 26.Nieuws van deze locatie
Contact

Bezoekadres:
Strijpdreef 6
4751 SV Oud Gastel

Toon op kaart

Tel: 0165 31 46 24
E-mail
Website

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur