Start bouw kapel/stilteruimte Woonzorgcentrum Zevenbergen

Vrijdag 18 november startte bouw van de kapel/stilteruimte van Woonzorgcentrum Zevenbergen.

Cliënten krijgen gebak ter ere van de start van de bouw kapel/stilteruimte

Reden voor een feestje om de start van de bouw te vieren. Verkleed als echte bouwvakkers, deelden Gemma Verlijsdonk (hoofd dienst geestelijke verzorging), Hermie Hummel (geestelijk verzorger) en Judith Meijer (fysiotherapeut), gebak uit aan cliënten en medewerkers. Met een kar en kruiwagen werd het gebak vervoerd. Ook omwonenden en voorbijgangers kregen een gebakje.

Stichting Vrienden van Circonflex
De bouw van de kapel wordt mogelijk gemaakt door vele donateurs die de Stichting Vrienden van Circonflex steunen. Drie jaar geleden is de stichting begonnen om geld in te zamelen.
Gemma Verlijsdonk: “Ik ben ontzettend blij dat de medewerkers, omwonenden in Zevenbergen en betrokken organisaties, de kapel en onze cliënten een warm hart toedragen en de bouw van de kapel mogelijk maken. De kapel leeft heel erg onder de cliënten, mensen zoeken soms een plek, een moment van stilte. Dat gaat de kapel bieden.“

Multi-functionele ruimte
De kapel gaat meerdere functies vervullen. Het wordt ook een sociaal-culturele ruimte waar kooruitvoeringen, concerten of lezingen georganiseerd worden. Natuurlijk vinden in de kapel/stilteruimte ook de vieringen op zondag en door de week plaats.

Giften nog steeds welkom
De begroting voor de bouw van de kapel/stilteruimte is nog niet helemaal rond. Dus giften blijven welkom! U kunt een bedrag overmaken op rekeningnummer: 24.47.23.737 ten name van Stichting Vrienden van Circonflex te Zevenbergen.

Publicatiedatum: 24 nov 2011

Gepubliceerd bij: Surplus Zorg