Volledig Pakket Thuis

U woont zelfstandig thuis maar merkt dat alledaagse handelingen niet meer zo gemakkelijk gaan. U heeft eigenlijk meer zorg nodig in een veilige omgeving. U komt in aanmerking voor wonen in woonzorgcentrum maar u wilt het liefst in uw eigen huis blijven wonen, in uw vertrouwde omgeving met de mensen die u goed kent in de buurt. Dat kan met het Volledig Pakket Thuis van Surplus Zorg.

Dit pakket biedt dezelfde zorg als in een woonzorgcentrum, maar dan bij u thuis. De zorgmedewerkers van Surplus Zorg zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag op afspraak en afroep beschikbaar.

Passende zorg en ondersteuning
We bepalen samen met u, op basis van uw zorgindicatie, welke zorg en ondersteuning het beste bij u passen. Bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding bij dagbesteding en behandeling. Samen met u stellen we een passend zorgarrangement samen.

Folder Volledig Pakket Thuis

Volledig Pakket Thuis aanvragen
Om gebruik te maken van het Volledig Pakket Thuis heeft u een zorgindicatie nodig van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). U betaalt daarnaast een eigen bijdrage, afhankelijk van uw inkomen.

Voor meer informatie en hulp bij het aanvragen van een zorgindicatie, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Surplus Zorg via T 076 208 22 00. U kunt ook het contactformulier invullen.