Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Surplus introduceert Thuisondersteuning in gemeente Breda

  9-3-2016

  Vanaf april 2016 biedt Surplus Thuisondersteuning aan duizend inwoners van Breda. Inwoners kunnen hierdoor zo lang mogelijk thuis blijven wonen in een schoon huis aangevuld met ondersteuning.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Martha Flora gaat samenwerken met Surplus

  8-12-2015

  In februari 2016 start Martha Flora, aanbieder van particuliere dementiezorg, een pop-up locatie nabij het Mastbos in Breda. In de aanloop naar het definitieve Martha Flora Huis aan de Kloosterstraat in Bavel opent Martha Flora een heuse pop-up locatie in Breda. Tevens kondigt Martha Flora met trots haar samenwerking met partner Surplus aan. Na de succesvolle pop-up locatie in Maastricht opent Martha Flora nu ook een pop-up locatie met 12 à 13 plaatsen in Breda. De pop-up locatie zal worden ingericht naar de standaard van de beschermde leefomgeving van een Martha Flora Huis. Hierin hebben bewoners naast een eigen comfortabel appartement ook de keuze uit uiteenlopende gemeenschappelijke ruimten, met diverse sferen en een verschillend prikkelaanbod, de zogenaamde Meander. Naar verwachting kan medio 2017 de nieuwe locatie in Bavel in gebruik worden genomen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Wonen, Surplus Groep

 • Een fijne plek voor jong en oud

  10-11-2015

  Hij nodigt uit om te bewegen en buiten te zijn met elkaar. Er valt van alles te beleven en te ontdekken en gezond bewegen gaat er vanzelf. Kortom, een fijne plek waar jong en oud samen van kunnen genieten. Zelfs een kopje koffie of een glaasje fris behoren tot de mogelijkheden en iedereen is er welkom. Het lijkt een utopie; maar dan wel één die door de werkelijkheid is ingehaald. Gerealiseerd in de tuin van De Zeven Schakels aan de Doelstraat: de Beweeg- en Beleeftuin.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Bewegen en beleven met Willeke Alberti

  28-9-2015

  Stichting de Plus van Surplus en andere sponsoren kijken tevreden terug op de opening van de Beweeg- en beleeftuin in Zevenbergen. Meer dan 450 blije gasten, een hele groep sportieve kinderen, gedreven medewerkers, interessante (eet)kraampjes en een spetterend optreden van Willeke Alberti maakten van de opening een heel festijn.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Willeke Alberti naar De Zeven Schakels

  15-9-2015

  Vrijdag 25 september a.s. van 13.30 uur tot 17.00 uur is het feest bij Woonzorgcentrum De Zeven Schakels. Die middag wordt de Beweeg- en beleeftuin officieel geopend. Bewoners en hun familie, vrijwilligers, medewerkers en sponsoren van het woonzorgcentrum gaan een feestelijke middag tegemoet. Kinderen van basisschool De Regenboog verzorgen een uitvoering, Willeke Alberti geeft een spetterend optreden en de Beweeg- en beleeftuin gaat officieel van start.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep