Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • Partijen in regio West-Brabant tekenen convenant regelarme transitie AWBZ

  29-9-2013

  Verschillende partijen in de regio West-Brabant werken nauw met elkaar samen om een samenhangend aanbod van thuiszorg en welzijn in de regio te organiseren. Hierbij wordt tot doel gesteld de transitie van AWBZ-taken zo regelarm mogelijk te realiseren zodat ondanks budgetkortingen zoveel mogelijk geld ingezet kan worden. Belangrijke kerngedachten zijn: uitgaan van wat mensen (nog) wel kunnen, en kwaliteit van leven.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Surplus Zorg naar Circus Renz

  26-8-2013

  Clienten van Surplus Zorg uit Lage Zwaluwe en Zevenbergen krijgen woensdag a.s. door Deli XL een uitje aangeboden. Deli XL bezorgt die dag 100 ouderen een exclusieve en onvergetelijke voorstelling bij Circus Herman Renz in Etten-Leur. Voor velen is het al jaren geleden dat ze een circusvoorstelling hebben bijgewoond. Deze dag inclusief een lunch in de piste wordt mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds. Deli XL wil hiermee aandacht vragen voor het probleem van eenzaamheid onder senioren, dat met name in de zomermaanden ernstige vormen aanneemt.

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Nieuwe wijkzuster in Etten-Leur

  15-8-2013

  Wijkzuster Marna de Jongh komt het wijkzusterteam in Etten-Leur versterken. Marna werkt in de gebieden Centrum-Oost, -West en Hooghuis. Bewoners kunnen bij haar terecht met hun vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wijkzusters Nancy Hormann en Nency van de Kuin-der werken al langer in Etten-Leur.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • kaart jaarverslag

  Jaarverslag Surplus 2012

  8-7-2013

  Het afgelopen jaar was - met name voor onze divisies kinderopvang en welzijn – geen makkelijk jaar. Noodgedwongen hebben we afscheid moeten nemen van veel medewerkers.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Brakken in actie

  5-7-2013

  Vanaf afgelopen maandag tien uur is het festival bij de schaatsbaan aan de Terheijdenseweg vijf dagen lang een waar paradijs voor kinderen. Vanwege het 25-jarig jubileum zijn er meer activiteiten dan ooit. Liefst 80 sporten en spelletjes en activiteiten worden aangeboden in deze eerste week van de basisschoolvakantie.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep