Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • € 28.000,- voor Ontmoetingsfestival

  4-7-2013

  Vrijwilligers willen iets doen voor ouderen. En jongeren vinden het leuk om kennis te maken met ouderen. Woonzorgcentra merken dat het moeilijker wordt om leuke dingen te vanwege hoge werkdruk en bezuinigingen. Dit gaat ten koste van het welbevinden van mensen. Daarnaast is het niet gemakkelijk om voldoende vrijwilligers te vinden.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Gratis cursussen voor mantelzorgers

  3-7-2013

  HOOM biedt 5 bijeenkomsten voor mantelzorgers aan over communicatie. We gaan vooral praktisch te werk met voorbeelden uit uw praktijk. “Wat was de situatie, wat gebeurde er en hoe kan dit in het vervolg anders?”. De bijeenkomsten zijn onafhankelijk van elkaar te volgen. Opgave is mogelijk tot 21 juli a.s.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Bewoners van Serviceresidentie Vredenbergh op pad

  30-5-2013

  Gepubliceerd bij: Surplus Comfort, Surplus Groep

 • Surplus op tv

  15-4-2013

  StadsTV Breda heeft de laatste aflevering uitgezonden van Maak het in Brabant. In deze uitzending komt oa Regillio Brian van Stichting Luctor et Emergo aan het woord. Deze stichting geeft cursussen aan jongeren om ze in staat te stellen om radio en tv te maken en om hun talenten te ontwikkelen. Deze jonerenzender heeft een eigen studioruimte in Pluspunt de Wisselaar.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Groep

 • Persconferentie

  Staatssecretaris Van Rijn in Breda voor werkbezoek

  21-3-2013

  Op maandagmiddag 18 maart was staatssecretaris van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) in Breda voor een informeel werkbezoek. Hij kwam zich laten informeren over de wijze waarop in onze regio de overgang van zorgtaken naar de gemeenten wordt geregeld. Dit betreft onder andere begeleiding/dagbesteding en persoonlijke verzorging.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep