Nieuws

Hier vindt u het nieuws van de Surplus Groep

Bij publicaties onder het kopje artikelen vindt u ons nieuwsarchief.Nieuws overzicht
 • foto staatssecretaris van Rijn

  Staatssecretaris Van Rijn in West-Brabant voor werkbezoek

  11-3-2013

  Op maandagmiddag 18 maart a.s. komt staatssecretaris Van Rijn van Volksgezondheid, Welzijn en Sport naar West-Brabant voor een informeel werkbezoek. Hij wil zich laten informeren over de wijze waarop in West-Brabant de overgang van zorgtaken naar de gemeenten wordt geregeld. Dit loopt via het Experimentenprogramma Regelarme Transitie AWBZ. In West-Brabant werken gemeenten, diverse zorg- en welzijnsaanbieders, zorgkantoor CZ en cli├źntenorganisatie Zorgbelang samen in de uitvoering van dit programma.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • Met gekoeld transport worden de maaltijden bezorgd

  Maaltijden aan huis? Nu ook in Breda!

  1-3-2013

  Vanaf 1 maart is Menu Surplus gestart met de levering van thuisbrengmaaltijden in Breda. De maaltijdenservice, welke in samenwerking met Surplus Welzijn is opgezet, draagt bij aan de vraag van zowel nieuwe als bestaande klanten in deze regio.

  Gepubliceerd bij: Surplus Welzijn, Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Anton van Mansum in lokale tv-uitzending

  21-1-2013

  Vrijdag 24 januari a.s. op de even uren vanaf 20.00 uur is Surplus weer op ORTS (lokale televisie in Oosterhout, Breda en omstreken) te aanschouwen. Kijken naar de ORTS doe je via Ziggo digitaal kanaal 41 of via je analoge tv-signaal op 663.25 MHz. Voor de opnames is Pluspunt de Wisselaar in Breda voor een groot deel omgevormd tot een televisiestudio.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep

 • wijkzuster

  Missie van de Kruisvereniging geslaagd

  23-10-2012

  Gepubliceerd bij: Surplus Zorg, Surplus Groep

 • Reorganisatie bij Surplus Kinderopvang

  10-10-2012

  De effecten van de economische crisis, waardoor ouders hun baan verliezen en de wijzigingen in de kinderopvangtoeslag die sinds januari van dit jaar gelden, hebben een groot effect op de kinderopvangbranche. Dit geldt ook voor Surplus Kinderopvang. Zij heeft haar algemene en facilitaire kosten in het afgelopen jaar waar mogelijk naar beneden bijgesteld. Ook heeft zij gebruik gemaakt van afbouw van de tijdelijke arbeidscontracten die de organisatie heeft om mee te kunnen bewegen met de ontwikkelingen in de markt, de flexibele schil. Dat betekende in de afgelopen periode dat Surplus Kinderopvang van veel medewerkers met een tijdelijk arbeidscontract afscheid heeft moeten nemen om zo de krimp op te kunnen vangen.

  Gepubliceerd bij: Surplus Groep